torsdag 25 april 2013

Tvättning och packning

Barnkören inställd igår. Lite skönt faktiskt. Mina tjejer ska ändå inte vara med på Valborgsaktiviteterna, de åker till fjälls med sin far. Jag tvättar och försöker börja packa åt dem, men kommer inte riktigt igång. Det får bli ikväll. Sista kvällen som vanligt... 
Igår köpte jag två vårjackor och ett par vindbrallor, lätt begagnade, till Lillan. Inte så där jättebilligt men billigare än att köpa nytt i alla fall. Hon behöver flera par jackor att byta, då hon är en riktig liten lortgris :-) 
Ikväll ska vi kolla på ett par fotbollsskor åt Stortjejen. Hoppas de passar. De har cup direkt dagen efter hon kommer hem från fjällen och hon har vuxit ur sina gamla fotbollsskor. Nåja, i värsta fall får hon spela i sina vanliga gympaskor på konstgräs.
Usch, vad det ska bli tomt och konstigt hemma när de åker iväg mina stjärneljus <3 Men skönt att få lite tid på tu man hand med sambon. Har tänkt försöka hinna städa lite också. Städningen är starkt eftersatt i vårt hem. Vi har så mycket annat att ägna oss åt som är intressantare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar