lördag 20 april 2013

Plånboken går som ett abborrgap...

Suck... Vad trött jag blir! Fredagen fortsatte i shoppandets tecken. Äldsta tjejens pyjamasar/nattlinnen är för små, alla byxor är för korta i benen, osv, osv. Så det vara bara att bege sig till stans (läs b-y-n-s) enda barnklädesaffär. Där fanns såklart inga nattlinnen, bara en endaste pyjamas i dotterns storlek. Hon hittade ett par byxor och en tröja till. Lilla tjejen har också dåligt med byxor så hon fick också ett par, i rättvisans namn. Det är ju som så att när man har en storasyster får man ärva rätt mycket kläder. Men ibland så blir man ju rätt less på att aldrig få nå't nytt... Ibland måste man faktiskt få känna hur det känns att ta på sig kläder som ingen annan haft på sig innan. Såna här blev det till lilla tjejen:


Stortjejen fick detta:
KIDS NEON PINK DENIM LEGGING, COMB 1, listKIDS DICHRISTINA LS SHORT SWEAT, BAY, list
Hon fick välja själv. Ja, inte helt och hållet, för då hade jag blivit ruinerad... Men det här hittade hon själv, till vettigt pris. Name it har rätt bra grejer faktiskt :-) 

Idag har vi varit till badhuset och badat. Härligt! 
Lillan har precis lärt sig simma och det känns skönt att det äntligen lossnat för henne. Lycklig tjej!
Strax ska vi åka iväg till en väninna och kolla film. Sambon är redan där och spisar hårdrock på vinyl med väninnans make. 
God afton!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar